Драги пријатељи из Србије, никад вам то нећу заборавити: Ведрана Рудан после вести о вакцинисању

© Фото : Уступљено СпутњикуВедрана Рудан на вакцинацији
Ведрана Рудан на вакцинацији - Sputnik Србија, 1920, 05.02.2021
Пратите нас
Хрватска књижевница и новинарка Ведрана Рудан, која је пре неколико дана у својој колумни изнела своје виђење о вакцинацији у Србији опет се осврнула на то у свом новом тексту.

С обзиром да је њена колумна о вакцинацији у Београду изазвала бројне коментаре, књижевница их је прокоментарисала у свом новом тексту под насловом “Хвала”.

"Драги пријатељи из Србије...Од јутра ми стижу стотине маилова из Србије и читавог свијета. Моји драги читатељи пишу ми како они знају да нисам отишла у Србију никоме украсти ни цјепиво ни живот. Требало ми је времена да схватим да сам на српским мрежама проглашена странкињом која је дошла у земљу Србију узети оно што јој не припада ни по Богу ни по закону.

Вијест о томе ме сигурно не би узбудила, у медијима сам четрдесет година, навикла сам на бијесне уједе, али на доброту нисам.

"Драги пријатељи из Србије! Читав ми дан шаљете толико велику, толико огромну количину љубави, нудите ми своје право на вакцину, објашњавате како ви немате баш никакве везе с 'њима' да, написат ћу па што буде, плачем читав дан. Је ли могуће да око мене има толико доброте? Хвала вам, никад то нећу заборавити", истиче Ведрана Рудан.

Подсетимо, вест о томе да се Ведрана Рудан вакцинисала изазвала је праву буру реакција у домаћој јавности, а многи су се питали по којим условима се страни држављани вакцинишу у Србији.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала