Борац избачен из авиона због маске за дете?!

© Depositphotos.com / PastaSevenSevenММА борац у рингу
ММА борац у рингу - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2021
Пратите нас
Коди Гарбрант, бивши шампион престижне организације УФЦ, наводно је избачен са лета због тога што његов двогодишњи син није носио заштитну маску.

Бивши УФЦ првак у бантам категорији објавио је видео снимке на друштвеним мрежама тврдећи да су он и његов двогодишњи син избачени из лета Саутвест Ерлајнса због проблема са маском његовог детета.

Гарбрант је на Инстаграму поделио два клипа на којима је приказан инцидент, у првом борац оптужује стјуардесу да се скрива у купатилу авиона док се одвија проблем са маском.

„Хоћеш ли се крити тамо?“, чује се како Гарбрант говори, пре него што понови „две године, две године“ док се од њега тражи да искључи телефон.

„Саутвест је почео, јер мој двогодишњи син није стављао маску на лице. Ова кукавичка стјуардеса се сакрила у купатилу “, написао је бесни борац уз снимак.

У другом кратком снимку, на ком се чини да борца одводе из авиона, приказан је и кокпит где су пилоти виђени без маски.

„Избацујете двогодишњака из авиона, а ваши пилоти не носе маске, док сви ми пуним капацитетом делимо исти ваздух! Каква шала”, написао је Гарбрант, означавајући авиокомпанију.

Коментаришући случај преко портпарола, авиокомпанија је изнела своја правила о путовању током пандемије, наводећи: „Жао нам је што је ова породица имала непријатности током путовања”.

„Међутим, савезни закон налаже Саутвесту да осигура да свака особа старија од 2 године мора да носи маску у сваком тренутку током лета, укључујући и укрцавање и слетање”, додато је у саопштењу.

„У овој ситуацији путници могу да одлуче да не лете Саутвестом, а понуђен им је пуни поврат новца”.

На својим Инстаграм сторијима, Гарбрант је касније поделио слику свог сина како спава у задњем делу аутомобила, уз натпис: „Јадно дете је само желело да оде да види породицу”.

Гарбрандт је прележао Ковид-19 у октобру прошле године, а касније је детаљно описао последице које је претрпео од вируса.

29-годишњи ММА борац је током ове године циљао обрачун са владајућим шампионом мува категорије Дајвисоном Фигуирдом, а та шанса и даље постоји.

Дуел је првобитно био заказан за 21. новембар у Лас Вегасу пре него што је Гарбрант био приморан да се повуче.

Борац из Охаја може да се похвали скором 12-3, а победничким стазама се вратио против Рафаела Асункаоа у свом последњем мечу у јуну, чиме је прекинуо низ од три пораза.

Јокић га је назвао „зверком“, а српски борац каже: Није било шансе да изгубим /видео/

На помолу нова тешка одлука за организаторе Олимпијских игара

Руском борцу одузета титула због забрањеног потеза! /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала