Посао из снова за љубитеље вина – плата 10.000 долара

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Уђи у базу фотографијаВиноградная лоза и вино в бокале на винодельческом предприятии "Массандра" в Крыму
Виноградная лоза и вино в бокале на винодельческом предприятии Массандра в Крыму - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2021
Пратите нас
Винарија „Марфи годе“ из Калифорније објавила је оглас за посао из снова за све пасиониране љубитеље вина. Особа која добије посао живеће годину дана у винограду у калифорнијској области Сонома познатој по вину, неће плаћати кирију и примаће плату од 10.000 долара месечно.

Нови запослени винарије требало би да буде спреман да „следи своју страст“, ​​написала је компанија.

Првих неколико месеци радне дужности су широке, што омогућава новом запосленом да схвати који га аспекти винарства највише интересују. Након тога, винарија ће са новим запосленим радити на „дефинисању његових страсти и урезивању његовог места у свету вина“.

„Нудимо вам посао који ће вас катапултирати у винску стратосферу“, наводи компанија.

Неке од потенцијалних радних дужности су и стицање знања о виноградарству и пословању винарија, као и учење о свету е-трговине.

Породична винарија основана 1985. године је ову позицију први пут лансирала 2009. са почетним фокусом на документовање посла на друштвеним мрежама, а ове године су одлучили да поново отворе радно место „јер се земља суочава са низом потпуно нових изазова“, преноси „Биз лајф“.

Посао је отворен за старије од 21 године који су овлашћени за рад у Сједињеним Државама, а потенцијални кандидати мораће и да сниме видео у којем ће објаснити зашто је ово посао из њихових снова. Најважнија квалификација је – истинска љубав према вину.

Кандидати се на оглас могу пријавити до 30. јуна, а кандидат који добије посао „ступа на дужност“ у септембру ове године.

Прочитајте и:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала