Још једна глумица оптужила Бранислава Лечића за силовање

© Tanjug / JADRANKA ILICБранислав Лечић
Бранислав Лечић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2021
Пратите нас
Некадашња глумица Мерима Исаковић оптужила је глумца Бранислава Лечића, који се суочава са оптужбом за силовање колегинице Данијеле Штајнфелд за силовање, да ју је сексуално напаствовао пре 43 године.

Исаковић је тврдњу да ју је Лечић силовао први пут јавно изнела у исповести за најновији „Недељник“, наводећи да се све догодило у јесен 1978, када јој је било 18 година.

Глумица Данијела Штајнфелд  - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд потврдила: Силовао ме је колега Бранислав Лечић

Описала је да ју је Бранислав Лечић угурао у стан и скинуо јој хаљину, упозорио је да не вришти, јер је нико неће чути и оборио је на под, преноси Танјуг.

„Насилник који је замало успео да уништи мој живот, да угаси моју младост, да ме као тама прогута. „Опраштам ти“, рекла сам му тада, пре четрдесет година. Опраштам, али не заборављам. Ти никада нећеш схватити бол који си ми нанео. Многоструки бол. Ако икада чујем да си икоме нанео сличну бол, свима ћу рећи шта се десило“, навела је Исаковић.

Додала је да је своју реч одржала, а да изгледа да Бранислав Лечић није.

© Фото : Youtube/Klasik TV/PrintscreenМерима Исаковић у филму „Нека друга жена“
Још једна глумица оптужила Бранислава Лечића за силовање - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2021
Мерима Исаковић у филму „Нека друга жена“

„Осећам моралну обавезу да поделим своје искуство у нади да ће моја исповест бити подршка и Данијели Штајнфелд и осталим жртвама сексуалног злостављања“, истакла је Исаковић.

Мерима Исаковић (62), која је са 16 и по година уписала Академију и остварила више бриљантних улога, доживела је тешки саобраћајну несрећу када је имала само 21 годину и остала је непокретна.

Данас живи на Новом Зеланду, где ради као клинички психолог.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала