Американац алудира на Звездину „крађу“: Камере су мистериозно искључене... /видео/

© Фото : КК Црвена звездаКори Волден (Звезда, лево) и Кендрик Пери (Цедевита, десно) у дуелу током меча АБА лиге
Кори Волден (Звезда, лево) и Кендрик Пери (Цедевита, десно) у дуелу током меча АБА лиге - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2021
Пратите нас
Дерби кола АБА лиге између Црвене звезде и Цедевите Олимпије изазвао је бурне реакције јавности, али и играча, који су се пожалили на неправду.

Црвена звезда је у заосталом мечу 11. кола регионалног првенства на домаћем терену савладала словеначки тим резултатом 82:81.

Овај дуел имао је велики значај за обе екипе, пошто највероватније пресудио у корист српског клуба у борби за друго место на крају регуларног дела првенства.

Кошаркаш КК Црвена звезда Бранко Лазић на мечу против Цедевита Олимпије - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2021
Звезда на волшебан начин славила у дербију кола који се пратио на бизаран начин

Самом завршетку утакмице је претходио невиђен крај, пошто гледаоци крај малих екрана нису могли да виде завршницу јер је телевизија која је преносила меч остала без сигнала.

Управо у тим завршним тренуцима десио се тренутак који је, према мишљењу словеначког клуба, био споран.

Плејмејкер Цедевите Олимпије Кендрик Пери је кренуо у продор, а Кори Волден му је избио лопту из руку.

Према мишљењу судија без фаула, али према мишљењу Цедевите Олимпије...

„Због тога што смо чули да је нестао ТВ пренос у кључним моментима утакмице са Црвеном звездом, објављујемо видео продора Кендрика Перија при резултату 81:81. Сами процените шта се десило у овом нападу“, навели су из клуба на Твитеру.

​Из овог „твита“ се могло закључити да из Цедевите Олимпије алудирају на неправду, а то је потврдио и сам Пери, који се огласио недуго затим.

Американац је појачао напад тиме што је, како се јасно може закључити из његове објаве, некога оптужио за нечасне радње којима је дошло до прекида телевизијског преноса утакмице.

„Хајде да вам објасним шта се десило. Како ствари стоје, пред последњих 30 секунди утакмице су камере 'мистериозно' искључене. У последњем поседу није свиран фаул приликом мог продора, али јесте свиран мени у наредном нападу. Мрзим када зебре одлучују о исходу утакмице“, навео је Пери.
Дејан Томашевић, бивши српски кошаркаш и генерални секретар КСС - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2021
Томашевић за Спутњик: Велико присуство странаца је погубно за српску кошарку

Из снимка који је поставила Цедевита се не може са сигурношћу закључити да ли је Американац фаулиран, али ако би морао да се донесе закључак он би био да фаула није било.

То и даље није довољан аргумент да се донесе коначна пресуда, али Пери тврди да су играчи Звезде признали да је он фаулиран.

„Чак су и неки играчи Црвене звезде признали да је био фаул. То је оно што је смешно“, написао је Пери и додатно распламсао расправу.

​► „Луди Србин“ и „високи дебељуца“ – шта легендарни тренер каже о Јокићу? /видео/

Павелићевом џамијом обележава Рамазан – хиљаду „зашто“, Јусуфе? /фото/

Дебакл Ђорђевићевог тима у утакмици сезоне – други руски тим у Евролиги!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала