Жесток ударац за Србија опен: Још две звезде отказале долазак у Београд!

© AP Photo / Lee Jin-manДоминик Тим
Доминик Тим - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2021
Пратите нас
Одбројавање за Србија опен који ће стартовати 19. априла полако се приводи крају, али из Француске стижу ложе вести. Наиме, према писању тамошњих медија Гаел Монфис неће заиграти на поменутом АТП турниру у Београду, а разлог је упорна повреда листа, од које се још није опоравио. Ту невољама није крај, и Доминик Тим је отказао учешће због повреде.

Један од највећих шоумена у тенису Гаел Монфис повредио се још на Аустралијан опену, када је конференцију за медије 8. фебруара напустио у сузама.

​Очекивало се да се опорави и да заигра у Монте Карлу, где је Новак Ђоковић сензационално елиминисан већ у трећем колу, али се то није догодило. Препа писању француских медија, Монфис по свему судећи неће бити спреман ни за Србија опен од 19. до 25. априла.
Србин добио бизарно питање у Монте Карлу – о Федереру?!

Али, ту није крај ударцима за поменути тениски турнир, који се после неколико година коначно вратио у Београд. Аустријанац Доминик Тим, који је уз Нолета, требало да буде главна звезда, неће допутовати у српску престоницу због проблема са коленом.

„Нажалост, морао сам да одустанем од турнира. Коле ме боли и мораћу на преглед код доктора. Није велики проблем, али морам да поведем рачуна. Заиста нисам довољно спреман да заиграм следеће недеље“, поручио је Тим.

Иначе, пре Монфиса и Тима учешће на Србија опену је отказао и Стан Вавринка.

Србија опен игра се од 19. до 25. априла, а први фаворит турнира је најбољи тенисер света – Новак Ђоковић.

О Србија опену, али и преостала три тениска турнира која се играју ово пролећа у Београду у опширном интервјуу за „Mиљанов корнер“ причао је директор такмичења Ђорђе Ђоковић.

► Надал се огласио о Ђоковићевом шокантном поразу: То је нормално...

► Британац је имао „посебан мотив“ против Србина: Новак ме је изнервирао

► Италијан је желео да Енглезима „експлодира бомба“, а вређао је и Србина који му је опростио

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала