„Размишљам да купим Манчестер јунајтед, шта мислите?“

© Sputnik / Владимир Астапкович / Уђи у базу фотографијаИрски борац Конор Мекгрегор
Ирски борац Конор Мекгрегор - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2021
Пратите нас
Након што је потпредседник Манчестер јунајтеда Ед Вудворд поднео оставку и медијских спекулација о продаји фудбалског гиганта, појавила се прва „понуда“ за куповину клуба са Олд Трафорда, и то од стране ирског ММА борца Конора Мекгрегора.

Према писању британских медија, капитен „црвених ђавола“ Хари Мегвајер сукобио се са алфом и омегом Јунајтеда, Едом Вудвардом, који је на позицији вицепредседника провео пуних 16 година.

Екипа Оле Гунар Солскјера наводно није подржала одлуку о формирању Суперлиге Европе, за чијег је другог човека постављен власник Манчестер јунајтеда, Џоел Глејзер.

Протест енглеских навијача због оснивања Суперлиге - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2021
Брегзит – „погрешили смо, извињавамо се“

Сви клубови Премијер лиге у међувремену су се повукли из најављеног такмичења, а Вудвард је дао оставку на функцију коју је обављао дуги низ година, а вредно помена је и да „довео“ богату америчку породицу Глејзер у Јунајтед.

Уз то медији преносе и да је могуће да ће Глејзери након колапса идеје о Суперлиги, чији су били један од иницијатора, продати славни клуб.

Ову информацију прочитао је и велики фан „црвених ђавола“, ирски ММА борац и некадашњи УФЦ шампион Конор Мекгрегор.

„Хеј људи, размишљам да купим Манчестер јунајтед! Шта мислите о томе?“, гласила је објава Мекгрегора на Твитеру.

Ирски ММА борац славу је стекао и унутар, али и ван октагона, јер је током осам година каријере склопио бројна уносна спонзорства.

Његов бренд вискија према Форбсу вреди 48 милиона долара, а борбе у октагону су му донеле 122 милона долара, те би тешко могао да пазари фудбалског дива, али је свакако његова објава изазвала лавину коментара на Твитеру.

Забио је куму „нож у леђа“ и – преварио се!

Дебакл Суперлиге!

„Где сте били када су доминирале Звезда и Стеауа?“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала