Српска и Србија у потрази за најбољом технолошком иновацијом

© SputnikТехнограм
Технограм - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2021
Пратите нас
Постоји изрека да се добре одлуке у животу могу донети као последица искуства, а да се искуство стиче након погрешних одлука. Слична филозофија важи и у пословном свету, нарочито када је у питању креирање иновативних идеја на тржишту.
Такмичење за најбољу технолошку иновацију Србије и Републике Српске иза себе има 16 успешних година. Сваки пут се у оквиру Такмичења сусретне више од сто тимова и фирми које стичу велико искуство у међусобном раду и када се идеје претварају у конкретна решења која постоје на тржишту. Такмичење нуди сјајно искуство које мотивише предузетнике свих доби, од средњошколаца до пензионера да стварају и да буду иновативни у областима које их интересују.
Да ли су иновације које су у „тренду” више вредне од традиционалних заната? Шта даје производу или услузи вредност на тржишту? Како усмерити креативност у правом смеру и ангажовати младе да искористе своју машту? Како се пријавити за Такмичење и добити нова искуства из многобројних индустрија?
О овој теми у емисији „Технограм” говори проф. др Драган Повреновић - Координатор такмичења за најбољу технолошку иновацију Србије и Републике Српске.
Технограм: Драган Повреновић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала