„Четири године сам несрећан, у Звезду бих дошао због навијача“

© AP Photo / Martin MeissnerАлександар Драговић
Александар Драговић - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2021
Пратите нас
Александар Драговић, аустријски репрезентативац српског порекла, коначно се огласио после низа спекулација о томе да би у наредном периоду могао да понесе дрес београдске Црвене звезде.
Немања Радоњић и Златко Јунузовић у окршају на фудбалској утакмици Црвена звезда - Салцбург у Београду - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2021
Звезда неће „мачке у џаку“, сезона је трошења на домаће
Током претходних недеља је централни дефанзивац био једна од главних тема у српској јавности, а чак су се појавиле и информације да је он договорио наставак каријере у српском шампиону.
Ипак, то засад није тачно.
Драговић је под уговором са Бајером из Леверкузена до краја сезоне, а за аустријски Курир је говорио о својој будућности, али се вратио и у прошлост.
„Већ четири године не играм константно, четири године сам несрећан“, рекао је Драговић.
У немачкој и аустријској јавности се повела дискусија око тога да ли је могуће да је стамени дефанзивац спреман да замени немачку Бундеслигу за српску Суперлигу.
Раде Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2021
„Као човек који воли Србију – тужан сам“ /видео/
„Могу да причају свашта о тој лиги, слободно, али они немају идеју о томе кроз шта сам све прошао у претходним годинама, колико често сам био љут, разочаран, незадовољан...“
Драговић је навео да му је жеља да се у наредном периоду избори да што више времена проведе на терену и потврдио је да је Црвена звезда једна од опција.
„Увек ми је био сан да заиграм за Звезду због њених фанатичних навијача“, навео је Драговић.
Циљ му је, како је истакао, да свој статус реши пре Европског првенства.
„Тамо желим да будем фокусиран на праве ствари, а имам и циљ да заиграм за Аустрију поново. Имам 30 година, када видим да Златан Ибрахимовић игра са 39, могу да кажем да ћу играти док ме год ноге буду носиле“, закључио је Драговић.
► Пола човек, пола Лига Европе – Емери!
► Тресла се гора – родила се нада за „Краља“!
► Словенца су Рус и Британци подигли из пепела, а он сада – прети
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала