„Ер Србија“ обнавља летове до Солуна, Прага и Софије

© Tanjug / ZORAN ZESTICАвион "Ер Србије"
Авион Ер Србије - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2021
Пратите нас
Ер Србија је поново успоставила летове до Солуна, а од 4. јуна обнавља и летове до Прага и Софије, саопштено је из националне авиокомпаније Србије.
Српски национални авио-превозник ће током летње сезоне саобраћати до Солуна седам пута недељно - два пута дневно понедељком и петком, и једном дневно уторком, суботом и недељом. Директан лет на овој релацији у просеку траје један сат и 15 минута.
Свечани испраћај првог лета новог авиона „Ер Србије“ са ликом Николе Тесле за Њујорк - Sputnik Србија, 1920, 29.04.2021
Свечани испраћај првог лета новог авиона „Ер Србије“ са ликом Николе Тесле за Њујорк
„Ер Србија“ ће до Прага током највећег дела летње сезоне летети два пута недељно - понедељком и петком. Директан лет између српске и чешке престонице у просеку траје један сат и 40 минута.
У плану је да се летови „Ер Србије“ ка Софији обављају три пута недељно - два пута дневно понедељком и једном дневно петком. Директан лет који повезује главне градове Србије и Бугарске у просеку траје један сат и пет минута.
У саопштењу се наводи да ће, захваљујући врло погодним терминима, путници имати на располагању добре конекције између Солуна и бројних градова из мреже „Ер Србије“, као што су Амстердам, Стокхолм, Париз, Копенхаген, Диселдорф, Франкфурт, Беч, Цирих, Подгорица, Берлин, Љубљана, Москва и други.
Такође, биће омогућена добра мрежна повезаност између Софије и осталих дестинација „Ер Србије“, међу којима су Стокхолм, Париз, Диселдорф, Франкфурт, Загреб, Беч, Цирих, Подгорица, Москва, Женева, Њујорк, Милано и други.
Праг ће преко Београда бити одлично повезан са Атином, Солуном, Тираном, Скопљем, Сарајевом, Истанбулом, Букурештом и другим дестинацијама у мрежи српског националног авио-превозника.
Директор комерцијале и стратегије у „Ер Србији“ Јиржи Марек рекао је да је одлука о поновном успостављању појединих летова донета с обзиром на постепено попуштање ограничења у путовањима, као и приближавање врхунца сезоне, преноси Танјуг.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала