Вудс се појавио и послао поруку тешко болесној девојчици: „Можеш ти то“!

© AP Photo / Phelan M. EbenhackГолфер Тајгер Вудс
Голфер Тајгер Вудс - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2021
Пратите нас
Тајгер Вудс, најбољи голфер свих времена, појавио се први пут у јавности откако је доживео саобраћајну несрећу у фебруару ове године, те младој спортисткињи која болује од ретке болести пружио инспиративну поруку.
Десетогодишња Луна Пероне болује од ретког и агресивног облика рака костију, а овог викенда била је на једној фудбалској утакмици на Флориди када је „налетела“ на Вудса.
Икона голфа, који се и даље опоравља од тешких повреда потколенице које је задобио током удеса 23. фебруара, позирао је на штакама са Перонеовом.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели #LPstrong Luna Belle Perrone (@luna_perrone)

„Имала сам кратак разговор са Тајгером Вудсом овог викенда када сам налетела на њега на фудбалском терену! Рекао ми је да „останем јака“, што је одувек био мој циљ! Останите јаки физички и ментално, и надахните друге да чине исто! Без обзира кроз шта пролазиш, можеш ти то!“, написала је девојчица на Инстаграм профилу уз фотографију са Вудсом.
Вудс је на фотографији позирао са осмехом, а поред штака види се и слив на нози која му је оперисана.
Није јасно због чега је чувени голфер био на фудбалском терену на Флориди, имајући у виду да се од марта опоравља у својој више милиона вредној вили у Џупитер Ајланду.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tiger Woods (@tigerwoods)

Ово појављивање Вудса у јавности прво је после месец дана када је поделио своју прву фотографију након несреће коју је доживео.
Освајач 82 трофеја на ПГА Туру још увек није објавио свој план опоравка, али наставља да бодри друге колеге путем друштвених мрежа.
„Ово је колапс“: Олимпијске игре у Јапану неизвесне ― Америка долила „уље на ватру“
Бјелица за Спутњик: Маја је прави лидер, идемо по злато у Јапан /видео/
Млади боксер поново с тробојком уз поруку: „На Ловћену Његош спава...“ /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала