Крај за Лајовића на почетку Ролан Гароса

© AP Photo / Andy BrownbillДушан Лајовић
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2021
Пратите нас
Српски тенисер Душан Лајовић експресно је окончао учешће на Ролан Гаросу, пошто је од њега у четири сета био бољи Николоз Басилашвили - 6:4, 6:3, 0:6, 6:2.
Душан Лајовић је у Париз стигао с далеко већим амбицијама од тога да испадне у првом колу, али му жреб баш и није био наклоњен. Добио је самом старту озбиљног ривала Басилашвилија, који је иначе 31. рекет света, док је Србин 38.
Новак Ђоковић слави поен - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2021
Познато када Ђоковић и Надал почињу Ролан Гарос
Очекивала се велика борба и неизвестан меч, али се то није догодило. Лајовић је само у трећем сету блеснуо и показао квалитет, јер је с нулом добио тенисера из Грузије, који је први и други сет без већих проблема решио у своју корист резултатом 6:4 и 6:3.
Тај трећи сет који је Дуци добио с убедљивих 6:0 наговештавао је да би Србин могао да направи тотални преокрет, али се то није догодило.
Није био чак ни близу, пошто је Басилашвили рутиснки са чак три брејка успео да слави 6:2 и да се без већих проблема, у мечу који је трајао два сата и осам минута, пласира у наредно коло Ролан Гароса, где ће му ривал бити бољи из дуела Алкараз - Запата Мираљес.
► Десило се немогуће – Медведев добио меч на Ролан Гаросу
► Српски дерби у другом колу Ролан Гароса!
► Крајиновић се „прошетао“ до другог кола Ролан Гароса
 
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала