Американац одушевљен Новаковим односом према Русу /видео/

© Sputnik / Лука НиколићНовак Ђоковић и Аслан Карацев
Новак Ђоковић и Аслан Карацев - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић је дан пред први дуел на Ролан Гаросу одрадио тренинг са руским тенисером Асланом Карацевим, што је изазвало доста коментара јавности.
Тренинг Ђоковића и Карацева није било најбитније дешавање ван терена Ролан Гароса због свега што се одвило са Наоми Осаком, али је и даље изазвао одушевљење присталица оба табора.
Српски и руски тенисер размењивали су ударце у понедељак, док су им мечеви били заказани за уторак. Карацев је прошао прво коло савладавши Џенсона Бруксбија са 3-0 у сетовима, док је Новак рутински елиминисао Тениса Сандгрена, такође са 3-0.
​Амерички новинар Џон Вертхајм је подсетио да није уобичајено да најбољи тенисери као што је Новак, који је тренутно први на АТП ранг листи, тренирају са потенцијалним противницима у завршним рундама гренд слемова.
Јапанска тенисерка Наоми Осака освојила Ју-ес опен - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2021
Скандал - друга тенисерка света се повукла са Ролан Гароса!
„Обратите пажњу да на распореду тренинга пише да ће Ђоковић пребацивати лоптицу са Карацевим. То показује његово поштовање, колегијалност и самопоуздање. Не би сваки најбољи тенисер то урадио, посебно не са човеком који га је победио пре неколико недеља“, навео је Вертхајм.
Карацев, тренутно 26. тенисер планете, и Ђоковић могу да се састану у полуфиналу Ролан Гароса, али ће до тог дуела доћи само ако, поред осталих препрека, Србин савлада Роџера Федерера, а Рус шокира Рафаела Надала.
Подсетимо, њих двојица су ове године већ играли два пута. Новак је био бољи у полуфиналу Аустралијан опена са 3-0, а Аслан у полуфиналу Србија опена са 2-1.
Повратак у великом стилу – Федерер експресно до другог кола у Паризу
Ђоковић „запалио“ трибине и послао снажну поруку Надалу! /видео/
Десило се немогуће – Медведев добио меч на Ролан Гаросу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала