„Потресени“ Зверев тражи казну – за себе /видео/

© AP Photo / Michel EulerАлександер Зверев на Ролан Гаросу
Александер Зверев на Ролан Гаросу - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2021
Пратите нас
Александер Зверев, шести тенисер света, у недељу је избегао шок на старту Ролан Гароса, а пре почетка меча са Оскаром Отеом имао је препотентан коментар који је упутио тениској судији.
Немачки тенисер за длаку је избегао катастрофу на почетку другог Грен слема у сезони, јер је губио са 2:0 у сетовима против свог сународника који је до главног жреба дошао преко квалификација.
Ипак, Зверев је у међувремену пронашао своју игру, те преокренуо резултат у своју корист, па ће се у другом колу састати са Русом Романом Сафиуљином.
Зверев је каснио на мрежу за процедуру бирања првог сервера бацањем новчића, те му је судија приговорила да поново касни, на шта је он одговорио:
„Знате како је Наоми (Осака) рекла да је казните за сваку прес конференцију коју ће пропустити након меча. И ви можете мене да казните за сваки меч на ком ћу каснити“.
Разлог кашњења Немца могао би се довести у везу са његовом каснијом тврдњом да је пре дуела са Отеом био под утиском раног испадања Доминика Тима у Паризу, који је за њега био највећи фаворит за освајање Ролан Гароса.
„Покушавате да не обраћате превише пажњу, али упућени сте у распоред. Знате ко је где. Знате да је Доминик један од најбољих играча на шљаци, поготово овде“, рекао је Зверев после меча са сународником.
Зверев је већ познат по надобудном понашању, а крајем прошле године је био и у центру скандала када га је бивша девојка оптужила за злостављање. Он је те оптужбе негирао, а тражена суспензија и јавна истрага у оквиру АТП-а су га заобишле.
Српски дерби у другом колу Ролан Гароса!
У Америци се не може научити оно што је Новак понео из Србије /видео/
Изненађење у Паризу – ветеран елиминисао Тима!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала