„Срце ми се цепа...“ /видео/

© AP Photo / Adam HungerЏејмс Харден напушта утакмицу против Милвокија због повреде
Џејмс Харден напушта утакмицу против Милвокија због повреде - Sputnik Србија, 1920, 06.06.2021
Пратите нас
Амерички кошаркаш Џејмс Харден се повредио на утакмици Бруклин Нетса и довео појављивање у наредном плеј-оф мечу под знак питања. Упркос томе, његова екипа је савладала Милвоки Баксе резултатом 115:107. ​„Срце ми се цепа због њега“, рекао је тренер екипе Стив Неш.
Бруклин је повео против Милвокија, али су њихове шансе за пласманом у наредну фазу озбиљно уздрмане због повреде једног од најбољих играча на свету.
Популарни Брада се повредио после 47 секунди утакмице, одшетао са терена и на исти се није враћао, а тачна озбиљност повреде тетиве тренутно је непозната.
​„Срце ми се цепа због њега. Био је изузетно 'наоштрен' због вечерашње утакмице. Никада не желите да видети да се ово деси некоме ко је спреман да да све од себе“, рекао је Стив Неш, први тренер Нетса, и додао да не зна да ли ће Харден бити спреман за неки од наредних мечева, што би могло да обележи цео овогодишњи плеј-оф.
Иако је до краја утакмице играо у озбиљном хендикепу, Бруклин је успео да крајем треће деонице обезбеди предност од 16 поена.
То им је помогло да одбију серију од 11:0 у завршници утакмице и меч мирно приведу крају, пред други меч серије који је на програму у ноћи између понедељка и уторка.
Харденов изостанак надокнадили су Кевин Дурент, који је имао 29 поена и десет скокова, и Кајри Ирвинг, који је имао 25 поена, пет скокова и осам асистенција.
Тадија Драгићевић и Мирослав Радуљица - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2021
Кумови препуни анегдота: Како „преживети“ Маријупољ и да ли је Кина – „Марс“? /видео/
Истакли су се и Блејк Грифин са 18 поена и 14 скокова и Џо Херис са 19 поена.
Другој страни није помогла партија Јаниса Адетокумба од 34 поена и 11 скокова.
Крис Мидлтон је имао јако лоше вече јер је постигао 13 поена уз само 6/23 из игре. Брук Лопез је имао 19, а Џру Холидеј 17 поена.
Подсетимо, Хардену је ово први плеј-оф са Бруклином, пошто је током текуће сезоне натерао челнике Хјустон Рокетса да га трејдују, након што је у Тексасу провео девет година.
„Луди Србин“ је покушао да вам каже...
Шок за „краља“ – елиминисани актуелни шампиони!
Боби солидан као стартер, Ленард са 45 поена упропастио Далас и заказао мајсторицу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала