Чувени боксер против јутјуб звезде – без победника /видео/

© AP Photo / Lynne SladkyЈутјубер Логан Пол и боксер Флојд Мејведер
Јутјубер Логан Пол и боксер Флојд Мејведер - Sputnik Србија, 1920, 07.06.2021
Пратите нас
Флојд Мејведер, један од најбољих боксера свих времена, и Логан Пол, позната звезда друштвених мрежа, боксовали су у недељу у егзибиционом мечу који је привукао велики број гледалаца у Мајамију.
Пол, који је славу стекао на Јутјубу и сличним платформама, успео је да преживи борбу са човеком који у професионалној каријери има 51 победу и ниједан пораз.
Туча Џејка Пола са Флојдом Мејведером и његовим телохранитељима - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2021
Општа туча у Америци: Од шале и провокације, до крви и – „убићу те!“ /видео/
Победник овог бокс меча није познат, пошто, према правилима, није било одређено да се исти и прогласи, а није било ни нокаута, који је био дозвољен.
„Добро сам се забавио. Морате да разумете да немам више 21 годину, али је добро за мене да се надмећем са овим момцима. Био је бољи него што сам очекивао. Неће му бити лако са снажнијим, тежим борцима, али он је чврст момак и такмичар“, изјавио је Мејведер после борбе.
Сада већ четрдесетчетворогодишњи Мејведер, који се пензионисао 2017. године, задао је Полу много више удараца, али је доста млађи противник успео да издржи и у рингу проведе свих осам рунди.
​Ово је, иначе, био други меч у „каријери“ Логана Пола. Први је претходно изгубио од још једне јутјуб звезде, популарног Кеј-Ес-Аја (КСИ).
„Са њим никада не знате. Отићи ћу кући и размишљати: 'Да ли ми је Флојд допустио да преживим?'. Велика је част бити у рингу са њим“, рекао је Пол после борбе.
Пол је током целе борбе покушавао да Мејведеру, једном од најбољих дефанзиваца свих времена, зада барем неколико потенцијално болних удараца, али се искуснији Американац неколико пута одбранио уз осмех на лицу.
​Оно што је дефинитивно је да би Пол глатко изгубио борбу да су судије биле присутне. Али, пошто бодовања није било, па јутјубер није званично изгубио, самопоуздање је природно порасло.
„Не желим да ми ико икада више каже да је нешто немогуће. Чињеница да сам био овде са једним од најбољих боксера свих времена показује да све препреке могу бити срушене“, објаснио је Пол.
Петра би да отерају из Црне Горе – због српске тробојке?!
Италијан великог срца и „челичних ногу“ одушевио Новака
Момак са Космета донео злато Србији, Тадић заузео пето место
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала