Новак показао шта се деси док гледате Ђоковића и Надала /фото/

© AP Photo / Gregorio BorgiaНовак Ђоковић и Рафаел Надал
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2021
Пратите нас
Маратонски меч Новака Ђоковића и Рафаела Надал у полуфиналу Ролан Гароса још дуго ће се препричавати. Трајао је четири часа и 13 минута, и био је то уједно и повод да на интернету и друштвеним мрежама почну да круже шале како људи остаре док гледају борбу титана, што се допало српском асу који је то „окачио“ на свом Твитер профилу.
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2021
Париз се поклонио Новаку: „Мој највећи меч у каријери овде“
Модерни гладијатори - то су Новак Ђоковић, први тенисер света и његов највећи ривал Рафаел Надал. Сервирали су публици у Паризу, као и милионима навијача крај малих екрана атомски тенис на Гренд слему, а сусрет је трајао преко четири сата, његовим готово по 10 минута...
Јасно је да је то био повод да се многи на интернету и друштвеним мрежама нашале са тим како људи оматоре док гледају двојицу уметника с рекетом у руци, како неуморно пребацују чувену жуту лоптицу преко мреже. И то траје, и траје, траје... Али је уживање гледати сваки њихов поен, који је надметање, налик оном у шаху. Заиста је тако. 
​За конкретан, али наравно шаљив пример, искоришћене су две фотографије. Једна на којој је младић, а друга на којој је човек у позним годинама. Један оригинални твит допао се Нолету па га је поставио на свој званични Твитер налог, док је испод таговао супругу Јелену и ставио смајли који плаче од смеха.
Нема шта, заслужио је Ђоковић да се мало опусти и насмеје после грандиозне победе и пласмана у финале Ролан Гароса где га у недељу чека Грк Стефанос Циципас.
► Надал: Играо сам против једног од најбољих свих времена
► Ђоковић срушио Надала у његовом краљевству за финале Ролан Гароса!
► Чудо у Паризу – због Ђоковића и Надала „укинута“ забрана француских власти!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала