Интер се огласио о Ериксену и корони

© AP Photo / Wolfgang RattayКристијан Ериксен се срушио на терену
Кристијан Ериксен се срушио на терену - Sputnik Србија, 1920, 13.06.2021
Пратите нас
Интер се путем клупског лекара муњевито огласио, поручивши да Кристијан Ериксен није имао вирус корона. Једноставно, на тај начин је шампион Италије одлучио да прекине нагађања да је то разлог због којег је дански репрезентативац колабирао у првом колу Европског првенство против Финске.
Ромелу Лукаку - Sputnik Србија, 1920, 13.06.2021
Љубав, сузе и два гола за Ериксена: „Много сам плакао...“
То што се Кристијан Ериксен из чиста мира само срушио на терен и даље је ударна вест у свету фудбала. И биће и наредних дана, докле год не буде познат узрок шта се тачно догодило са Данцем, који има 29 година и који је прошао ригорозне лекарске тестове, као и сви фудбалери који су се нашли на Европском првенству.
Јасно је да народ нагађа, па су тако бројни коментари на интернету и друштвеним мрежама да је сјајни везиста можда прележао Цовид-19 и да је нови озглоглашени вирус оставио последице по његово срце.
​Ипак, Интер није желео да седи скрштених руку, већ се клуб огласио и одбацио такву могућност.
„Интеров лекар је рекао да Ериксен никада није имао Цовид и да је увек прошао све медицинске тестове без икаквих проблема“, окачио је на Твитеру угледни италијански новинар Танкреди Палмери.
Јасно је да ће наредних дана сасвим сигурно бити откривен узрок због којег је савршено здрави Кристијан Ериксен завршио на трави, те је морао да буде реанимиран и пука је срећа што је преживео. 
► Капитен у мисији спасавања живота /фото/
► Руси су пали, али не и клечали
► Две нације у два гласа – за једног човека и победу живота! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала