Кнежевић: Ако је то тачно – онда је Мило требало први да буде у реду за „крштење“

© Фото : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenМилан Кнежевић, председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе
Милан Кнежевић, председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2021
Пратите нас
Ако је тачна Ђукановићева теза да беспослен поп и говеда крсти, онда је Мило требало први да буде у реду за “крштење”, написао је на Твитеру председник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић.
​Подсетимо, то што је митрополит црногорско-приморски Јоаникије недавно казао како је пуно тога научио од српског историчара Александра Раковића, председник Црне Горе Мило Ђукановић јуче је у Бару прокоментарисао оном народном: “Беспослен поп и говеда крсти”.
 “Тешко је ту нешто паметно прокоментарисати. Добро је да сам чуо да постоји макар још један човјек на планети коме трућања квази историчара могу бити инспирација. Срамота је такву особу називати историчарем, а још већа је да било ко од одговорних људи у томе може проналазити узор за дефинисање својих ставова”, поручио је Ђукановић одговарајући јуче на новинарска питања.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала