Мицић потврдио писање Спутњика: Пукао ми је мишић

© Фото : ФИБАВасилије Мицић
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 05.07.2021
Пратите нас
Василије Мицић, кошаркашки репрезентативац Србије, открио је да му је пукао мишић у квадрицепсу на загревању пред меч са Италијом и да због тога није могао да помогне саиграчима у походу на Олимпијске игре.
Спутњик спорт у понедељак ујутру објавио је да је разлог Мицићеве мале минутаже проблем са квадрицепсом, а српски кошаркаш то је касније и потврдио.
Српски кошаркаш Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 05.07.2021
Разоткривање мистерије „Мицић“ – шта је било са српским плејмејкером?
Од Васе се очекивало да буде лидер у финалу, али на терену је провео само 14 минута. Селектор Игор Кокошков после утакмице изјавио је да је Мицић имао здравствених проблема, али и да не зна у чему је реч.
„Имао је неки медицински проблем, али ми он није познат, јер ја нисам доктор и то је био разлог због којег је играо само 14 минута. Био би на паркету и више да је био спреман 100 одсто. Нажалост, није, па сам користио момке који јесу. Једноставно“, казао је Кокошков.
Дан касније огласио се и Мицић који је појаснио ситуацију.
„Никада нисам гледао изговоре у животу, тако ни сада. Све што имам да кажем јесте да сам на крају загревања осетио пуцање мишића у квадрицепсу. Необјашњиво како. Покушао да играм, нисам могао да дам свој максимум и то је то. Жао ми је што се нисмо пласирали на Олимпијске игре, али живот иде даље“, рекао је Мицић за Спортклуб.
Мицић је недавно потписао астрономски уговор са Анадолу Ефесом, те је сигурно размишљано и о томе, да не доживи неку тежу повреду због које би пропустио почетак или већи део следеће сезоне.
Разоткривање мистерије „Мицић“ – шта је било са српским плејмејкером?
Бјелица: Извињавам се народу и треба да се запитам – да ли има смисла да играм за репрезентацију?
Шок – Србија дебаклом у Београду изгубила карту за Токио!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала