Зашто Рус није могао да буде као Мађар?

© AP Photo / Matthias SchraderТренер репрезентације Русије Станислав Черчесов салутира фудбалеру Артјому Џуби на утакмици Русија-Саудијска Арабија у групној фази Светског првенства у фудбалу
Тренер репрезентације Русије Станислав Черчесов салутира фудбалеру Артјому Џуби на утакмици Русија-Саудијска Арабија у групној фази Светског првенства у фудбалу - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2021
Пратите нас
Руска фудбалска репрезентација је подбацила на Европском првенству, а у руској јавности се поставља питање улоге капитена Артјома Дзјубе.
Сјајни нападач, први избор сада већ бившег селектора Станислава Черчесова, није деловао као прави лидер и то је питање које се често поставља.
Коментар ја све је дао везни фудбалер Зенита Далер Кузјаев, пошто се спекулише да је Дзјуба током полувремена утакмице са Белгијом одржао „запаљив говор“.
Естебан Остојић - Sputnik Србија, 1920, 12.07.2021
Потрес у Јужној Америци – због човека са презименом Остојић
„Ако Артјом буде желео да каже шта се десило, он ће рећи. Покушао је да нас подигне, да нас охрабри. Он је капитен. То је његова дужност“, истакао је Кузјаев.
Кузјаев је био упитан и да ли може да упореди реакцију Дзјубе са говором који је одржао капитен Мађарске.
„Видео сам то... Код нас је било мање емотивно. Не мислим да би капитени требало да имитирају Мађара. Свако има своју визију, неко тихо покрене екипу, неко виче и трчи около, а тим може да не реагује. Наравно, свиђа ми се како је Мађар реаговао, али је и Артјом своју улогу урадио сјајно“, истакао је Кузјаев.
Подсетимо се говора Адама Салаја, капитена Мађарске.
Енглеска ври због пенала – увреде, критике и оправдања: „Хтео сам да шутирам!“
Шокантан снимак насиља у Лондону /видео/
Роман гађа рекорд – милиони су спремни за младу звезду!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала