Звезда нациљала НБА појачање, Италијани поново „украли“ центра Партизану /видео/

© Фото : АБА лига / Црвена звезда мтс / Ђорђе КостићКК Црвена звезда
КК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2021
Пратите нас
Кошаркашки клуб Партизан остао је и без другог појачања на центарској позицији, док је Црвена звезда на прагу довођења појачања из НБА лиге.
Специјализовани кошаркашки портали су недавно пренели да је Партизан заинтересован за некадашњег шампиона Европе Екпеа Јуда, али је он недуго затим прешао у редове Виртуса из Болоње.
Након тога је наведено да је Жељко Обрадовић нациљао Француза Мамадуа Жаитеа, али се и у тај посао умешао италијански клуб.
Виртус, који је донедавно водио Александар Ђорђевић, објавио је да је потписао уговор са Жаитеом, па ће их он наредне сезоне представљати у домаћем шампионату и Еврокупу.
Партизан ће морати да пронађе друго решење на позицији „петице“, а тренутно није познато о коме Обрадовић, спортски директор Зоран Савић и скаутинг служба клуба размишљају.
Са друге стране, Црвена звезда би могла да доведе НБА појачање у виду бека Џерома Робинсона.
Како преноси специјализовани „Јурохупс“, црвено-бели су озбиљно заинтересовани за услуге Робинсона, који је претходне сезоне наступао за Вашингтон Визардсе.
Двадесетчетворогодишњи бек је у Вашингтону био до априла ове године, када је добио отказ, а за то време је дошао до просека од 4,9 поена и 2,2 скокова играјући 18 минута по утакмици.
Момак који је изашао са НБА драфта 2018. године је наступао и за Лос Анђелес Клиперсе, а потенцијални долазак у Звезду би му био први ангажман у Европи.
Подсетимо, клуб са Малог Калемегдана је од звучнијих појачања већ довео Ерона Вајта, Николу Ивановића и Николу Калинића.
Игор Кокошков током меча Фенербахче – ЦСКА у Москви - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2021
Потрес у Турској због Србина и Америке: „Процењујемо...“
Канадски кошаркаш Кевин Пенгос - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Америка је највећи проблем – Партизан спрема нову „бомбу“?!
Бивши амерички председник Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2021
Ко је цензурисао Трампа? /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала