Рус је спремио 100 милиона за „звер“, али је одговор био „не“

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаЛукаку у сјајном продору после ког је Де Бројне постигао фантастичан погадак
Лукаку у сјајном продору после ког је Де Бројне постигао фантастичан погадак - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2021
Пратите нас
Актуелни првак Европе Челси упутио је званичну понуду Интеру за нападача Ромелуа Лукакуа, „тешку“ вртоглавих 100 милиона евра, док би пут Милана у „пакету“ кренуо и леви бек Маркос Алонсо, али је одговор био негативан.
Теже је остати на врху, него се попети на њега, свестан је тога и руски милијардер Роман Абрамович чији се Челси прошле сезоне попео на кров Европе преко Манчестер ситија голом Каја Хаверца.
И сада је Рус свом менаџеру Томасу Тухелу обезбедио преко потребна средства да додатно ојача играчки кадар, не би ли се борио за одбрану титуле у Лиги шампиона, али и напао трофеј намењен прваку Премијер лиге, као и Карлинг и ФА купа.
Тухел је прво одвојио озбиљна финансијска средства да доведе суперталентованог Норвежанина из Дортмунда, Ерлинга Халанда, али „милионери“ то нису хтели ни да чују.
Курс је морао експресно да буде промењен, пронађена је нова „мета“, а избор је пао на Ромелуа Лукаку, гол-машину и најбољег фудбалера Серија А у сезони 2020/21.
Робусни Белгијанац је најзаслужнији што је Интер прекинуо доминацију Јувентуса после дугих 11 година, с обзиром на то да је постигао 24 поготка на 36 утакмица, имао је и 11 асистенција.
Ипак, није се дуго чекало на одговор Интера. Јасно и гласно су поручили Челсију да Лукаку није на продају и да ће и наредне сезоне он бити ударна игла неро-азура.
Јасно је да ће Челси сада морати да се окрене неком трећем нападачком решењу, а нападач им је преко потребан, пошто је Стамфорд бриџ напустио Оливије Жиру, који већ тресе мреже у дресу Милана.
Звезда је шериф на Маракани, а Динамо јој је у мислима
Мамић преко Спутњика шаље молбу Вучићу: Волео бих да будем на „Маракани“
Јавио се Србин из Русије – и оплео по Црвеној звезди
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала