Рус исправља грешку – и за то плаћа 115 милиона евра /видео/

© AP Photo / Antonio CalanniИбрахимовић и Лукаку
Ибрахимовић и Лукаку - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2021
Пратите нас
Белгијски нападач Ромелу Лукаку налази се на корак до повратка у Челси, клуб који воде Руси Роман Абрамович и Марина Грановска, за рекордних 115 милиона евра.
Лукаку иза себе има фантастичну сезону у Интеру, а раније током године је навео да жели да остане у Италији.
Став челника миланског клуба био је и да Ромелу није на продају, али је дошло до обрта, па ће се на крају Лукаку вратити у Челси, клуб из којег је отишао као вишак 2014. године.
Он је тада из Лондона прешао у Евертон, који је платио у то време рекордних 35 милиона евра за белгијског голгетера, у којег Роман Абрамович и његови сарадници нису довољно веровали.
Лукаку је у међувремену играо и за Манчестер јунајтед, где је бележио топло-хладне партије, али је коначно потпуно процветао у Интеру.
Потребних 115 милиона евра представља исправљање грешке начињене 2014. године када је Абрамович пустио Лукакуа, али и рекордан износ новца који је Челси икада платио за неког играча.
Сада већ 28-годишњи нападач је током претходне две сезоне постигао 47 голова на 72 утакмице за Интер у Серији А, те им помогао да дођу до Скудета први пут још од 2010. године.
Овај трансфер умало је постао највећи у историји британског фудбала, али је пре само неколико дана Манчестер сити платио 118 милиона евра Астон Вили за Џека Грилиша.
Готово је: „Меси је наш“
Доминација Бразила – друго узастопно злато на ОИ у фудбалу! /видео/
Максимир би због усташких симбола могао „под катанац“ за меч са Звездом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала