Неуобичајене ствари које су мушкарцима привлачне код жена

© PixabayРуска лепотица
Руска лепотица - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2021
Пратите нас
Уврежено је мишљење да мушкарце привлаче само лепе жене с великим грудима и добром гузом, али то је у већини случајева потпуно погрешно размишљање.
Представљамо вам чак 15 атрибута и карактеристика које мушкарци воле.

Природни изглед

Жене толико времена проводе шминкајући се и на производе за улепшавање често троше право мало богатство, а заправо је то посве бесмислено јер, како су показала истраживања, мушкарци највише воле да виде природан изглед. Превелика количина шминке на лицу није им нимало привлачна.

Размазана шминка

Иако можда звучи чудно, мушкарцима се свиђају остаци шминке на женском лицу након буђења јер им то изгледа као да су управо водиле љубав с неким. Иако се не препоручује одлазак на спавање са шминком на лицу, њима је то заправо врло секси.

Округли стомачић

Све жене чезну за трбушним мишићима, али мушкарцима се заправо свиђа округли стомачић јер је мекан и заобљен. Штавише, то је многима врло секси јер то повезују с плодношћу. Нико није савршен и то им је сасвим прихватљиво.
CC0 / пиксабеј / Жене не знају да мушкарце привлаче многе ствари које оне сматрају манама
Жена - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2021
Жене не знају да мушкарце привлаче многе ствари које оне сматрају манама

Стрије

Многим женама су стрије права ноћна мора, а мушкарци заправо воле да их виде и сматрају то врло природном појавом. То их подсећа не дете које су заједно креирали и буди у њима осећај повезаности са женом. Осим тога, то је врло интиман детаљ женског тела којем само он има приступ.

Шлауфићи око стомака

Уколико се стидите сала које вам виси када обучете уске фармерке, не брините. Њима је врло слатко. У овом случају мушкарци те облине сматрају секси и повезују их с плодношћу.

СМС поруке или позиви у пијаном стању

Били сте у изласку и са другарицама, мало сте више попили, па сте одлучили да га назовете и да му испричате колико га волите, али дан након тога најрадије бисте пропали у земљу. Познати сценарио? Многе жене су се већ нашле у таквој ситуацији, али психолози тврде да је њима то врло привлачно јер сви волимо комплименте и када нам неко изјави љубав.

Разбарушена коса

Помало неуредна и разбарушена коса такође им је врло привлачна, било да је реч о лаганим таласима или пак неуредној пунђи. Такве фризуре им изгледају врло природно и секси.
CC0 / Unsplash / Дуга, разбарушена коса је веома привлачна мушкарцима...
Девојка са коврџавом косом - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2021
Дуга, разбарушена коса је веома привлачна мушкарцима...

Мале груди

Погрешно је мишљење како су сви мушкарци залуђени с великим грудима. Мале су им често секси и привлачне јер су знак младости и виталности.

Неусклађен доњи веш

Већина жена има секси доњи веш од чипке за посебне прилике, али већину свог времена проводимо у обичним памучним гаћицама. Управо из тог разлога мушкарац воли да види жену у таквом вешу, јер му то изгледа као да нисте намјеравали да имате секс, али сте се због њега ипак предомислили.

Ходање босих ногу

Ципеле са високим потпетицама можда изгледају гламурозно, али ко уопште може да их носи након луде ноћи у клубу? Босе ноге мушкарцима су повезница с голотињом и то их врло узбуђује, па воле да виде жене које ходају босе. Осим тога, то повезују с природношћу и бунтовничким понашањем што им је врло секси код жена и побуђује им дивље фантазије.

Смешкање

Људи који се смеју некако су приступачнији, стога мушкарци изузетно воле жене које се смешкају јер им је то сигнал да могу да им приђу и започну с њима разговор. Уосталом, позната је чињеница да је управо осмех најлепши модни додатак сваке жене, преноси портал ДДЛ.

Боре

Иако су боре знак старења и нико их не воли, поједини мушкарци то повезују са зрелошћу код жена и с богатим сексуалним искуством.
© Девојка, очи, боре.Дубоке боре могу бити и привлачне...
Девојка, очи, боре. - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2021
Дубоке боре могу бити и привлачне...
Растегнута пиџама
Кад дођемо до одређене тачке у вези, у кревет више не одлазимо у секси спаваћици, већ радије носимо растегнуту памучну мајицу у којој се осећамо најудобније на свету. Таква лежерна одећа даје му до знања да је жена опуштена и самоуверена, а њему је то врло секси.

Жене које знају с децом

Иако можда никада неће то признати, мушкарци воле код жена да виде мајчинске инстинкте. Лепо им је кад виде жену која се брине о деци јер им је то визуелни доказ да је стрпљива и брижна и подсећа га на безусловну љубав његове мајке.

Наочаре

Према истраживањима, мушкарци сматрају да су жене с наочарима врло привлачне и секси, стога се немојте стидети да их носите у свакодневним ситуацијама.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала