Петрушев открио ко га је „погурао“ ка Ефесу

© Фото : ФИБАСрпски кошаркаш Филип Петрушев
Српски кошаркаш Филип Петрушев  - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2021
Пратите нас
Српски кошаркаш Филип Петрушев који је потписао уговор са Анадолу Ефесом, не крије задовољство због таквог епилога. Помињани су Црвена звезда и Партизан, али је он одлучио да каријеру настави у Турској.

„Веома сам поносан и срећан што сам постао играч европског првака. Идем у Истанбул да радим, да се покажем у што бољем светлу и да изборим своје место у тиму, на највишем нивоу у Европи“, рекао је за Танјуг Петрушев, дан након што је потписао једногодишњи уговор са Анадолу Ефесом.

Доскорашњи центар Меге током лета је наступао за Филаделфију, која га је одабрала са 50. места на НБА драфту.
„Успео сам да покажем неке нове сегменте у игри, пре свега у одбрани, чување играча на различитим позицијама и добру заштиту обруча уз доста блокада“, истиче талентовани кошаркаш.
Петрушев је рекао и да је у контакту са плејмејкером турске екипе Василијем Мицићем и да му је прошлосезонски МВП Евролиге олакшао да донесе одлуку о преласку у Ефес.
Он ће се се екипи придружити крајем месеца, а београдска публика моћи ће да га види 16. септембра када ће са Ефесом играти против Партизана на опроштају Новице Величковића.
Нова бомба – Партизан довео НБА појачање
Американци на стубу срама – уништили му лето, па га отерали /видео/
Званично: Петрушев у Ефесу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала