- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Добро јутро – не, није био сан“

© AFP 2023 / PAUL ELLISНајбољи фудбалер свих времена Кристијано Роналдо
Најбољи фудбалер свих времена Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 28.08.2021
Пратите нас
Полако се слежу утисци дан након што је Кристијано Роналдо одлучио да се врати у Манчестер јунајтед. Ипак, неким навијачима „црвених ђавола“ требало је још једном напоменути да се не ради о сну – већ јави.
„Добро јутро – не, није био сан“, овако дан крећу из Манчестер јунајтеда.
Кристијано Роналдо, по многима најбољи фудбалер свих времена, у петак 27. августа одлучио је да се врати у клуб у ком се афирмисао и касније постао најбољи на свету.
Португалац је само дан пре тога био на корак да постане зликовац, фудбалер који је издао Театар снова (стадион Јунајтеда), јер је наводно био у преговорима са градским ривалом Манчестер ситијем.
Ипак, на крају се десио неочекивани заокрет и Роналдо је за мање од 24 сата, у очима навијача Јунајтеда, од непријатеља постао оно што и јесте био све ово време – легенда и идол.
Роналдо, који има 36 година, у Јунајтеду је провео најлепше играчке дане, у клуб је дошао ка клинац и напустио га је као најбољи на свету.
Касније је у Реал Мадриду постао гол машина и најбољи нападач свих времена, али питање је у ком смеру би му се каријера развијала да није било Олд Трафорда и Сер Алекса Фергусона.
Овога пута екипу не води легендарни Фергусон, већ је то Кристијанов некадашњи саиграч и велики пријатељ Оле Гунар Солскјер, те нема сумње да ће имати добру сарадњу и сада када се налазе у улози – манеџар/играч.
Да, Роналдо има 36 година и полако му се ближи крај каријере, али људи заборављају да спада међу најспремније спортисте света и да је прошле сезоне у дресу Јувентуса постигао 29 голова у Серији А.
Навијачи Јунајтеда, а љубитељи фудбала – јесте јава, Роналда ћемо поново гледати на Театру снова, те се завалите и уживајте у игри једног од највећих.
Бум – Кристијано се вратио кући после 12 година!
Земљотрес у режији Роналда и Јунајтеда!
Роналдо је одлетео! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала