- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Отац и ћерка, осумњичени за шверц 1,4 тоне кокаина, пуштени да се бране са слободе

© Sputnik / Небојша ПоповићПолиција
Полиција - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2021
Пратите нас
Судија за истраге одбио је предлог више државне тужитељке Црне Горе Тање Божовић да се Будимиру Крстовићу и његовој ћерки Марини, осумњиченим за учешће у шверцу 1.400 килограма кокаина, одреди притвор до 30 дана.
Он им је након саслушања, како сазнаје Телевизија Вијести, изрекао мере забрана напуштања места становања, одузимање пасоша и обавезног јављања полицији.
Осумњичени Крстовићи су саслушани синоћ пред судијом за истрагу, где су поновили да немају никакве везе са пронађеним кокаином.
Телевизија Вијести сазнаје да је осумњичена Марина Крстовић испитивана на полиграфу и да га је прошла. Према информацијама тог медија, њен отац није ни полиграфски тестиран.
На овакву одлуку судије за истрагу тужилаштво има право жалбе, па ће коначна одлука о томе да ли ће се Крстовићи у даљем поступку бранити са слободе или не бити позната највероватније у понедељак.
Марина Крстовић ухапшена је 26. августа, а њен отац Будимир дан касније због сумње да су учествовали у шверцу 1.400 килограма кокаина заплењеног у зетском селу Мојановићи.
У акцији која је резултирала историјском запленом кокаина учествовали су службеници Сектора за борбу против криминала (СБПК), барског и подгоричког Центра безбедности, Управе прихода и царина и Више тужилаштво у Подгорици.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала