Кривокапић заказао сједницу Вијећа за националну безбиједност

© Фото : Youtube/Vlada Crne Gore/PrintscreenЗдравко Кривокапић
Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2021
Пратите нас
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић заказао је сједницу Вијећа за националну безбједност за петак 3. септембар.
Премијер је предсједнику скупштинског Одбора за безбједност Милану Кнежевићу упутио допис у којем се наводи да сазива сједницу.
“На основу члана 4 Пословника о раду Вијећа за националну безбједност сазивам сједницу Вијећа та петак 3. септембар са почетком у девет сати у згради Владе Црне Горе. Предлог дневног реда: анализа актуелне безбједносне ситуацији и разно”, наводи се у допису којег је премијер упутио Кнежевићу.
Подсјетимо, 23. августа је одржана претходна сједница Вијећа на којој је констатовано да је ситуација редовна, стабилна и мирна.
Вијеће је тада упутило јавни апел свим актерима друштвено-политичке и медијске сцене у Црној Гори, да допринесу смиривању тензија, у контексту најављених јавних окупљања, што се и није догодило.
Министар полиције Сергеј Секуловић је на јучерашњем радном доручку са новинарима саопштио да он никоме не може гарантовати апсолутну безбиједност на Цетињу 5. септембра, што су многи протумачили као знак слабости, док други указују да полиција има начина да одржи јавни ред и мир тог дана у пријестоници.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала