- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американци „частили“ звиждуцима Циципаса – због тоалета /видео/

© AP Photo / Frank Franklin IIГрчки тенисер Стефанос Циципас
Грчки тенисер Стефанос Циципас - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2021
Пратите нас
Стефанос Циципас, трећи тенисер света, поново је отишао у тоалет након што је изгубио сет на мечу , те га је публика на „Артур Еш“ стадиону „частила“ са звуждуцима јер се константно задржава више него што би требало у паузама између сетова.
На овогодишњем УС опену тема број један је Циципас и његове паузе између сетова када одлучи да оде у тоалет у ком се задржава најмање седам до осам минута, што противника потпуно избаци из ритма.
Урадио је то против Мареја у првом колу, а исто је виђено и против Андрее Манарина у другом, те се поново покренула полемика око тога шта Грка ради у тоалету.
Александар Зверев оптужио га је за варање, пошто је исто поновио и против њега на Ролан Гаросу и у Синсинатију, а Енди Мари изјавио је да је изгубио поштовање за Грка након таквог понашања.
Ипак, Циципас не престаје то да ради, да се предуго задржава у тоалету, те је Андреа Манарино морао додатно да се загреје како не би изгубио моментум од толиког чекања.
После више од седам минута Циципас се вратио на терен, а са трибина су могли да се чују звиждуци и негодовање.
Иако је Манарино покушао да се не охлади, није успео у тој намери и четврти сет изгубио је са нулом – 6:3, 6:4, 6:7 (4), 6:0.
Циципасу очигледно пролази тактика, али, баш као што су изјавили Мари и Зверев, није спортски да се толико задржава јер је у неизвесним мечевима велика разлика да ли се неко задржао три или десет минута у тоалету.
Циципаса у трећем колу очекује дуел са суперталентованом Карлосом Алкарасом и сви се надају спектакуларном дуелу.
Зверев жестоко по Циципасу: То није нормално!
Где је тоалет, а где свемир? /видео/
Мари полудео због случаја „тоалет“ – и осуо паљбу по Грку!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала