Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ана Брнабић: Ковид пропуснице за кафиће, ноћне клубове…

Пратите нас
Премијерка Ана Брнабић рекла је данас да се у овом тренутку разматра да се полако уводе сертификати на оним местима у којима није неопходно да грађани бораве као што су кафићи, ресторани и ноћни клубови.
„Што се тиче примедби да су ковид сертификати неуставни, тако је. У великој мери јесу уколико их уводите за неке ствари које су људима неопходне. Не можете их уводити као што су то урадиле неке друге земље, не знам како су то радили, ми смо свих ових дана и недеља гледали како је то било могуће за рецимо малопродајне објекте“, рекла је Брнабићева одговарајући на питања новинара након обиласка зграде Ложионице у Београду
На питање Н1 да ли мисли да деца треба да иду школу и да ли су тамо најбезбеднија, јер, постоје примери да они доносе вирус родитељима, Брнабићева је рекла да мисли да треба, истичући да то није њено, већ мишљење стручњака.
„Иако ја знам да ви често не верујете стручњацима, имате дискутабилне стручњаке које доводите у ваш студио да причају људима како трећа доза вакцине није трећа срећа, како је они никоме не би дали и како трећа вакцина није довољно испитана“, рекла је Брнабићева и додала да „више одговорности не би било на одмет“.
Брнабићева је јуче после седнице Кризног штаба рекла да ће увођење сертификата ако до тога дође бити у складу са Уставом и људским правима, у просторима где није неопходно да људи бораве, а где је висока могућност заражавања, наводећи ноћне клубове, барове, кафиће и ресторане, преноси Танјуг.
Премијерка Србије Ана Брнабић - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2021
СРБИЈА
Припремамо се за увођење ковид сертификата: Премијерка Србије после седнице Кризног штаба /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала