- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српско чудо од детета о Холанду: „Бољи је од мене само у једном сегменту“

© AP Photo / Darko VojinovicДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2021
Пратите нас
Звезда Борусије Дортмунд Ерлинг Холанд један је од најбољих нападача света, а уз Душана Влаховића спада у најбоље младе фудбалере на Старом континенту. Србин из Фјорентине проговорио је о Норвежанину, признавши да је у једном сегменту тренутно бољи од њега.
„Халанд је бржи, али за остало ћемо се борити“, поручио је Душан Влаховић који је ове сезоне на четири утакмице Серије А постигао три гола.
Иначе, Халанд не престаје да фасцинира фудбалски свет головима. Даје их уторком, средом, суботом, недељом. И све то ради непрестано...
Борусија је минулог викенда победила Унион Берлин резултатом 4:2, а чудо из Норвешке стигло је до 68. гола на 67 утакмица за Дортмунд, а на све то треба додати још 19 асистенција.
Када је Влаховић у питању и он је прошле сезоне имао фантастичне бројке, одиграо је 41 меч и постигао 22 гола уз две асистенције.
Медији широм планете све чешће пореде Холанда и Влаховића, обојица имају само по 21 годину и нема дилеме да ће у будућности водити жестоку битку око тога ко је најбољи класични центарфор.
Подсетимо, за бившег шпица Партизана овог лета били су заинтересовани Атлетико Мадрид и Тотенхем који су нудили чак 70 милиона евра, али је клуб из Фиренце одлучио да сачува свој „дијамант" и тренутно су у току преговори око новог уговора који чека Србина.
СПОРТ
Животињско царство на фудбалском мечу у Украјини /фото/
Роналд Куман - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2021
СПОРТ
Обезглављена Барселона: „Шта је требало да урадимо?“
Футсал репрезентација Србије - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2021
СПОРТ
Србија понизила Америку – следи Португалија!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала