- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Ниш: Преминула породиља заражена короном, због компликација био урађен царски рез

© REUTERS / MARKO DJURICAКовид одељење Клиничко-болничког центра у Нишу
Ковид одељење Клиничко-болничког центра у Нишу - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2021
Пратите нас
Породиља из Пиротског округа стара 23 године, која је због компликација са ковидом 19 пре неколико дана порођена царским резом у Клиничком центру у Нишу, преминула је јутрос након што јој се нагло погоршало стање, потврђено је "Новостима".
Он је била без икаквих других болести, а у деветом месецу трудноће инфицирала се вирусом корона због чега је примљена у КЦ Ниш.
"Жена, која је била без икаквих других болести, у деветом месецу трудноће инфицирала се короном, због чега је примљена у КЦ Ниш. Након царског реза донела је на свет девојчицу тешку 3,4 килограма, али је одмах враћена на интензивну негу. И када се чинило да њено стање иде ка лаганом опоравку, корона је показала сву непредвидивост која прати ову болест – ноћас су јој се параметри нагло покварили. Породиља је стављена на респиратор и јутрос је преминула након више реанимација. Погоршање стања није било узроковано гинеколошком интервенцијом, већ респираторном слабошћу узрокованом корона вирусом", саопштено је из Клиничког центра.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала