Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вулин: У потрази за породицом Ђокић ангажоване све јединице

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вулин
Александар Вулин - Sputnik Србија, 1920, 02.10.2021
Пратите нас
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да је полиција у потрази за породицом Ђокић из Алексинца, која је нестала пре пет дана, ангажовала све јединице истакавши да се никада до сада није десило да нестане цела једна породица без иједног мотива.
„Дигли смо хеликоптере, ангажовани су рониоци Жандармерије, тражимо их на све стране, проверили смо стан, разговарали са свим члановима њихове породице, тражимо их и даље“, рекао је министар Вулин у јутарњем програму телевизије Пинк и додао да је реч о неконфликтној породици која нема никакву проблематичну прошлост.
Министар је позвао све људе који имају било какву информацију везану за породицу Ђокић да се јаве и указао да полиција неће одустати од потраге за члановима ове породице.
Подсетивши да су рониоци Жандармерије претражили цело Бованско језеро и да у њему нису ништа нашли, министар је рекао да су и хеликоптери претраживали терен и да ни они, такође, нису ништа пронашли.
Према његовим речима, приликом нестанка члановима породице су се истог секунда искључили мобилни телефони, преноси Танјуг.
Полиција - Sputnik Србија, 1920, 02.10.2021
ДРУШТВО
Медији: Пронађен аутомобил нестале породице из Алексинца: Пасат запаљен, нема тела
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала