- Sputnik Србија, 1920
ВОЈСКА И НАОРУЖАЊЕ
Најновије вести о наоружању из Србије, Русије и света. Војне вежбе, нуклеарна тријада, представљање нових војних технологија и коментари стручњака.

Кина представила нову верзију ловца-бомбардера ЈХ-7 /видео/

© Фото : screenshot/SNIPER NEWsЛовац-бомбардер ЈХ-7
Ловац-бомбардер ЈХ-7 - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2021
Пратите нас
Ваздухопловство Кинеске народноослободилачке војске први пут је открило детаље о најновијој варијанти борбеног бомбардера ЈХ-7, означеном као ЈХ-7А2, на „Ваздушном сајму Кина 2021“ у провинцији Гуангдонг.
Изложен на отвореном изложбеном простору аеромитинга, авион изгледа готово идентично као претходник, открио је „Глобал тајмс“.
Ловац-бомбардер ЈХ-7А2 развијен је на основу ЈХ-7А и додатно је побољшао способност површинског напада јер сада може да носи додатно оружје, укључујући пројектиле ваздух-ваздух, ласерски навођене бомбе и распршиваче муниције. Главне мисије ЈХ-7А2 су поморски и копнени напад.
У августу 2019. ЈХ-7А2 је учествовао на такмичењу „Авиадартс“ у Русији у оквиру Међународних војних игара, јавила је тада новинска агенција „Синхуа“, не наводећи више детаља о авиону.
ЈХ-7А2 се више није појављивао у јавности све до овог сајма у Кини. С обзиром да је најновија варијанта ЈХ-7 представљена на аеромитингу, аналитичари су рекли да ће серија ЈХ-7 наставити да служи у кинеском ваздухопловству још дуго упркос пуштању у рад напреднијег вишенаменског борбеног авиона Ј-16.
Кинеска ракета ДФ-21Д - Sputnik Србија, 1920, 29.09.2021
ВОЈСКА И НАОРУЖАЊЕ
Уништава телекомуникационе системе за само 10 секунди: Шта ће све моћи ново кинеско моћно оружје
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала