- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Бивша саветница Беле куће: Трамп је био опседнут Путином, желео је да буде као он

© Sputnik / Владимир Астапкович / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин и председник САД Доналд Трамп на самиту Г20 у Аргентини
Председник Русије Владимир Путин и председник САД Доналд Трамп на самиту Г20 у Аргентини - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2021
Пратите нас
Бивша помоћница Доналда Трампа Фиона Хил сматра да бивши амерички председник није био „опседнут“ Русијом, него руским лидером Владимиром Путином, те је желео да буде попут њега.

„Што се тиче Трампа, био је опседнут Путином. Његова опсесија није била везана за Русију, него баш за Путина. Наиме, Трамп је видео да Путин поседује многе квалитете које би и он желео да има“, изјавила је бивша Трампова саветница за Русију у интервјуу за телевизију „MSNBC“.

Подсетимо, Трампа су више пута критиковали због симпатисања Путина. На пример, адвокати бившег америчког лидера писао је у својој књизи да се Трампу допада руски председник и начин на који води земљу.
Поред тога, у западним медијима су се више пута појављивале оптужбе на рачун Русије да је Москва наводно подржавала Трампа на председничким изборима 2016. године, што је Русија више пута демантовала.
Председнци Русије и САД, Владимир Путин и Доналд Трамп, на самиту АПЕК-а у Вијетнаму - Sputnik Србија, 1920, 29.09.2021
РУСИЈА
Нове америчке халуцинације: Путин намерно кашљао на састанку са Трампом – „знао да се плаши микроба“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала