- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Потврђено хапшење бившег директора Агенције за националну безбедност Црне Горе

© Фото : Дејан ВукићПолиција, Црна Гора
Полиција,  Црна Гора - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2021
Пратите нас
У Подгорици је потврђено да је ухапшен бивши директор Агенције за националну безбедност Црне Горе, Дејан Перуничић који је, како је саопштено, прислушкивањем канцеларије главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића починио кривично дело злоупотреба службеног положаја.
То је на конференцији за медије Специјалног државног тужилаштва и Управе полиције изјавио тужилац Мирослав Турковић, наводећи да ће Перуничић уз кривичну пријаву бити приведен на саслушање у Тужилаштво, пренеле су „Вијести“.
Главни специјални тужилац Миливоје Катнић рекао је да Специјално државно тужилаштво ради на свим предметима који су у њиховој искључивој надлежности.
Катнић је навео и да ће се утврдити ко је користио материјал снимљен прислушним уређајима.

О случају Луке Булатовића

Катнић је говорио и о случају бившег функционера Агенције за националну безбедност Луке Булатовића који је пре шест дана пронађен мртав у једном стану у Подгорици.
Према речима Катнића, још се не може говорити да ли је Булатовић извршио самоубиство, као и утврдити да ли тај догађај има везе са прислушкивањем његове канцеларије.
„За сада, чињенице које постоје, указују да се нажалост десило самоубиство, али то није до краја. Ми имамо још доказа да изанализирамо“, рекао је, између осталог, Катнић.
Дритан Абазовић, лидер УРА - Sputnik Србија, 1920, 06.02.2021
Абазовић: Бивши шеф АНБ-а налогодавац незаконитог праћења политичара, новинара /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала