- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Последњи плес „Лудог Србина“?

© AP Photo / Charlie NeibergallГрег Попович
Грег Попович - Sputnik Србија, 1920, 30.10.2021
Пратите нас
Грег Попович, прослављени кошаркашки тренер, могао би наредне сезоне у пензију, наводе извори блиски Сан Антонио Спарсима.
Две и по деценије чувени Грег Попович предводи екипу Сан Антонио Спарса, a за то време амерички тренер српског порекла са Спарсима је освојио пет титула, од којих последњу 2014. године.
Иако је један од најчувенијих тренера у НБА лиги, извори блиски клубу наводе да Спарси траже замену за прослављеног „Лудог Србина“.
„Извори Спарса кажу да Спарси припремају пензију за Грега Поповича у наредних годину до две дана. Док почиње своју 26. сезону у том тиму, организација је покренула потрагу за његовом заменом“, објавио је Џордан Шлуц.
Попович има 72 године па није изненађење да би ускоро могао да напусти клупу НБА тима.
Наводи још више имају смисла када се узме у обзир и то да је недавно напустио место селектора кошаркашке репрезентације САД-а.
Прослављени стручњак ту дужност обављао је од 2016. године. Предводио је САД на Светском првенсту 2019. године када је та селекција била седма, као и на Олимпијским играма где су Американци освојили златну медаљу.
Иначе, Грег Поповић добио је мурал у Србији од свог великог пријатеља Жарка Паспаља. Легендарни српски кошаркаш говорио је за Спутњик, а опширније погледајте у видео прилогу.
Грег Попович - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2021
СПОРТ
„Арогантни Американци то не желе да прихвате“ – нова лекција Грега Поповича
Амерички селектор Грег Попович - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2021
СПОРТ
„Луди Србин“ о Јокићу: Спектакуларан, интересантан, другачији /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала