- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Пуцњава у Бијељини, тешко рањен специјалац: Интензивна потрага за нападачима

CC0 / Fleimax / Полиција
Полиција - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2021
Пратите нас
Припадник Специјалне антитерористичке јединице МУП Републике Српске тешко је рањен у пуцњави, која се рано јутрос догодила у Бијељини. У пуцњави је рањена још једна особа, а министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач изјавио је да се интензивно трага за два лица која су у бекству.
"Дошло је до рањавања једног нашег припадника Специјалне антитерористичке јединице, надамо се да ће бити добро, сада је у стабилном стању", рекао је Лукач новинарима у Малом Зворнику.
Он је навео да су инцидентну ситуацију направила лица која су од раније позната полицији као безбедносно интересантна.
"Наши полицајци који су били у цивилу су се умешали, јер је једно лице малтретирало женску особу, физички је тукао и покушавао да уђе у ауто. Дошло је и до употребе оружја од тих лица и наши припадници су одговорили", рекао је Лукач.
Према речима министра, два лица су у бекству, а једно лице које је употребило оружје је рањено.
"Интензиво се трага за ова два лица која су у бекству и надамо се да ћемо их врло брзо привести и разрешити ову ситуацију", додао је Лукач.
Припадник Специјалне антитерористичке јединице чији су иницијали П.К. рањен је у Бијељини у покушају да заштити лице из овог града које је физички напало више лица са подручја Брчко дистрикта, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.
Рањено је и лице из Брчког чији су иницијали О.П, преноси РТРС
Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала