- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Танјуг: Покренута истрага против Вазуре и још три особе

© Фото : ФК ПартизанМилош Вазура
Милош Вазура - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2021
Пратите нас
Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду покренуло је истрагу против генералног директора фудбалског клуба Партизан Милоша Вазуре и још три особе осумњичене због злоупотребе положаја.
Наредбом о спровођењу истраге поред Вазуре обухваћен је и директор бициклистичког клуба Партизан Б.Б, због кривичног дела злоупотреба положаја одговорног лица, док су под истрагом за кривично дело злоупотреба службеног положаја секретар за спорт и омладину Градске управе Београда Б.Д. и самостални саветник за нормативно економске послове и послове финансија у Секретаријату за спорт и омладину Градске управе Београда М.Д, речено је Танјугу у тужилаштву.
Истрага је покренута након што је данас по налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, а у сарадњи са полицијским службеницима УКП МУП Републике Србије, поднета је кривична пријава против њих, наводи тужилаштво.
У даљем току поступка тужилаштво ће спровести истрагу и прикупити доказе, у правцу утврђивања постојања елемената кривичних дела која су им стављена на терет.
Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала