- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Освета Македонаца – сан и даље живи!

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 12.11.2021
Пратите нас
Фудбалска репрезентација Северне Македоније прегазила је резултатом 5:0 у гостима Јерменију, а с обзиром на то да је Румунија ремизирала са Исландом (0:0), и даље живи сан да могу преко баража до пласмана на Светско првенство у Катару. Македонци су се сурово осветили Јерменима за болан пораз од 4:0.
И заиста, Македонци играју прелеп фудбал, те после одласка на Европско првенство имају шансу да се домогну и Мундијала у Катару наредне године.
Од првог до последњег минута Северна Македонија је доминирала у судару са Јерменијом која је у прошлости умела чак и Србију да намучи...
Енес Бардхи постигао је хет-трик, док су преостала два поготка дела Трајковског и Ристовског. Одлична представа крунисана са чак пет голова у мрежи домаћина, омогућила је Северној Македонији да се поново домогне другог места у групи Ј иза неприкосновене Немачке која има 24 од максималних 27 бодова.
Македонци су други са 15, док је Румунија која је у мечу без погодака ремизирала са Исландом склизнула на трећу позицију са 14 бодова.
За одлазак у бараж све ће се решавати у недељу када Македонци дочекују Исланд, док Румуни иду у госте Лихтенштајну који је из осам утакмица освојио само бод.
Јасно је да Румунија има веће шансе да прва прође кроз циљ, али лопта је округла и чуда се дешаваја. Сигурно је да ће Македонци дати све од себе да упишу нову "тројку" и да ће у исто време ослушкивати резултат из Лихтенштајна.
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2021
СПОРТ
Португалци се „саплели“ у Даблину – Србију и даље само победа у Лисабону води на Мундијал
Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске репрезентације Србије - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2021
СПОРТ
Пикси после Катара: Знам тим за недељу!
Фудбалска репрезентација Србије - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2021
СПОРТ
Србија додала гас када је требало – Катар разбијен пред утакмицу године!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала