- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Пуцњава на котролном пункту аеродрома у Атланти, три особе повређене /видео/

© AP Photo / KTNV via APПолиција САД
Полиција САД - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2021
Пратите нас
Путник који је синоћ чекао да прође контролу на главном безбедносном пункту аеродрома у Атланти посегнуо је за ватреним оружјем из своје торбе, а затим и запуцао, што је изазвало хаос међу путницима и привремено обустављање летова.
Човек, који је касније идентификован као осуђивани криминалац 42. годишњи Кени Велс, побегао је са пиштољем са контролног пункта, а потом и са аеродрома, саопштила је Управа за безбедност ваздушног саобраћаја, истичући да није реч о инциденту са намерним отварањем ватре, већ случајним опаљивањем, преноси АП.
Полиција је касније саопштила да је издала налог за хапшење виновника инцидента, а командир аеродромске полиције, мајор Реџиналд Мурман, изјавио је да Велса траже због оптужби које укључују дела ношење и скривање оружја на комерцијалном аеродрому, поседовање ватреног оружја од стране осуђеног криминалца, коришћење ватреног оружја и несмотрено понашање, пренео је Танјуг.
Власти су саопштиле да су три особе задобиле лакше повреде, укључујући једну особу која је пала у предворју аеродрома далеко од контролног пункта, а двоје се жалило на напад панике.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала