- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нова епизода драме – Американац прети Јокићима: „Боље би им било...“

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2021
Пратите нас
Амерички кошаркаш Јудонис Хаслем послао је претећу поруку Страхињи и Немањи Јокићу, браћи Николе Јокића, пред дуел Денвера и Мајамија.
У претходном дуелу две екипе дошло је до физичког обрачуна између Николе Јокића и Маркифа Мориса, после прљавог потеза Мајамијевог крилног центра.
Након тога је уследила суспензија од једне утакмице за Србина, а браћа Јокић су направила Твитер налог на којем су одговорили Маркифу и његовом брату Маркусу, а затим исти избрисали.
У међувремену се појавила информација да су Страхиња и Немања одмах по завршетку утакмице купили карте за наредни окршај Хита и Нагетса, који је на програму у ноћи између понедељка и уторка по средњеевропском времену (1.30).
„Немам ја ништа са тим, човече. Ми ћемо да играмо кошаркашку утакмицу, са осталим смо завршили. Стално чујем да су браћа Јокић купили карте за утакмицу. Боље би им било да се држе на дистанци и да не покушају да направе проблем. Мајами је мој град“, изјавио је Хаслем.
Маркус и Маркиф Морис – НБА кошаркаши - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2021
СПОРТ
„Не ударамо с леђа, одгојени смо другачије“ – браћа Морис ухваћена у лажи /видео/
Иако је врло вероватно да су Јокићи купили карте за меч на Флориди, то се не може схватити као провокација или нешто слично, јер они свог брата бодре практично на сваком мечу уживо – и на домаћем и на гостујућем терену.
Међутим, 41-годишњи Американац који ове године више има улогу ментора него кошаркаша се „упецао“ на медијске натписе.
„Ког ђавола купујете карту? Да урадите шта? Ово је мој град. Немојте ништа да почињете, ништа се неће ни десити. Дођите да уживате у утакмици и бежите кући. Нико се неће качити са вашим братом. Ми ћемо да играмо кошарку“, додао је Хаслем.
Наредна утакмица Денвера и Мајамија неће бити као претходна јер ће је Морис највероватније пропустити због последица ударца који је задобио од Србина.
Врло је могуће да и Јокић пропусти меч, јер је преседео претходна четири због повреде ручног зглоба, а тренутно су упитни и Мајамијеви Тајлер Хиро и Џими Батлер.
Неће бити ни од раније повређених Мајкла Портера јуниора, Џамала Мареја, Пи Џеја Дозира...
НБА легенде уз Србина: „Свиђа нам се како је реаговао, не смете да окренете леђа“
Амерички двоструки аршини: Жртви дупло већа казна него кривцу, а кривац – као Јокић /видео/
Златан објаснио зашто је реаговао као Јокић: „Није ме срамота“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала