- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Амерички полицајац убио човека у инвалидским колицима /видео/

© Fotolia / Eugene FeyginАмерички полицијски официр
Амерички полицијски официр - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2021
Пратите нас
Полицајац из америчког града Тусона у Аризони убио је мушкарца у инвалидским колицима, испаливши девет хитаца, а полицијска управа му је спремила отказ.
У понедељак увече Ричард Ли Ричардс (61) је био у његовим моторизованим инвалидским колицима и кретао се ка улазу супермаркета „Лоус“ у Тусону, када се полицајац појавио иза њега са репетираним пиштољем.
То се догодило пошто је запослени у „Волмарту“, који дели простор са „Лоусом“, упозорио полицајца да је видео Ричардса да је однео кутију алата, а да није платио, објавио је „Вашингтон пост“.
Запослени и полицајац Рајан Ремингтон пратили су Ричардса кроз паркинг, а у једном моменту Ричардс је замахнуо ножем ка запосленом, додају из полиције.
„Не улазите у продавницу, господине“, викао је Ремингтон, док се Ричардс кретао ка уласку у „Лоус“.
Ремингтон је потом, како делује на снимку без упозорења, пришао с леђа Ричардсу и испалио у њега девет метака са мале удаљености.
У уторак је шеф полиције Тусона Крис Магнус рекао новинарима да је полицијска управа покренула поступак за давање отказа Ремингтону, додавши да тужилаштво испитује инцидент.
„Да будем јасан, дубоко сам забринут због акције полицајца Ремингтона. Његова употреба смртоносне силе у овом случају је очигледно кршење закона и директно се коси са више аспеката наше обуке о коришћењу оружја“, казао је Магнус, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала