- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Тужилац: Могуће кривичне пријаве против појединаца са снимања филма Алека Болдвина

© AP Photo / Roberto E. RosalesДрвена црква, поприште трагедије на снимању филма Алека Болдвина
Дрвена црква, поприште трагедије на снимању филма Алека Болдвина - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2021
Пратите нас
Неки од људи који су руковали оружјем на сету вестерн филма „Раст“ Алека Болдвина суочавају се са кривичним пријавама након смртоносне пуцњаве током снимања у којој је живот изгубила сниматељка Халина Хачинс, саопштио је данас окружни тужилац у америчкој држави Нови Мексико.
„Сви који су учествовали у руковању и употреби ватреног оружја на овом снимању имали су обавезу да се понашају на начин да безбедност других не буде угрожена“, изјавила је тужилац округа Санта Фе Мери Кармак Алтвајс, преноси Ројтерс.
Она је рекла да неке од тих особа могу бити кривично гоњене због својих поступака и пропуста током снимања филма и да тек треба да донесе одлуку о могућим оптужбама.
Глумац Алек Болдвин негирао је одговорност за смртоносни инцидент на снимању филма „Раст“, у којем је погинула директорка фотографије Халина Хачинс.
У ексклузивном интервјуу за Еј-Би-Си Њуз рекао је да би се „убио да верује да је његова кривица“.
У првој исповести од трагичног догађаја, глумац је рекао да он није повукао обарач пиштоља реквизита и да не верује да ће бити кривично гоњен.
„Неко је одговоран за то што се десило, а то нисам ја. Да мислим да сам одговоран убио бих се и то не кажем олако“, испричао је глумац новинару Џорџу Стефанопулосу, преноси Танјуг.
У пуцњави је рањен и редитељ Џоел Суза. Инцидент на снимању филма у Санта Феу Новом Мексику и даље истражују надлежни органи те савезне државе. За сада нико није кривично гоњен.
Алек Болдвин после трагедије на ранчу, на снимању филма - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2021
Објављени детаљи: Како се одвијала пуцњава у којој је Болдвин убио директорку фотографије /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала