- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српско-руски окршај у Шпанији: „Подмладили су екипу, чека нас тежак посао“

© Фото : Рукометни Савез Србије / ИХФСелектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар
Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2021
Пратите нас
Знамо да нас чека тешка утакмица, морамо да направимо још мање грешака у нападу, да подигнемо ниво реализације у нападу код шутева и да поновимо игру у одбрани као против Пољске, изјавио је селектор рукометашица Србије Урош Брегар пред дуел са Русијом на Светском превснтву у шпанској Лирији.
Србија је већ остварила пласман у наредну рунду такмичења, али важан је сваки бод који се преноси, па ће изабранице Уроша Брегара настојати да се покажу у најбољем светлу у утакмици против вицешампиона Олимпијских игара у Токију.
„Мислим да смо обавили добар посао и испунили циљеве које смо зацртали. Предстоји нам утакмица са Русијом, знамо да читава прва постава игра за ЦСКА из Москве, учесника Лиге шампиона“, рекао је Брегар за сајт РСС.
„Истина је да не играју две најбоље руске играчице Дарија Димитријева и Ана Вјахирјева, али Русија има велику базу младих и добрих играчица и ако нека недостаје, долази друга. Сматрам да је то озбиљна репрезентација. Јесу се подмладили, али ипак прва постава игра у ЦСКА и чека нас један тежак меч“, истиче Брегар.
После утакмице са Рушијом, следи селидба у Гранољерс и наставак такмичења где се група Б укрштате са селецијама из групе А, у којој се налазе олимпијски шампион Француска, Црна Гора, Ангола и Словенија.
Рукометашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 05.12.2021
СПОРТ
Србија прегазила Камерун, са Русијом за прво место
„Тамо је најбоља селекција Француска и она увек иде на медаљу, односно на злато. Ту је и селекција Словеније. Јуче је Црна Гора победила Анголу, тако да мислим да ће у наредну фазу ићи Француска, Црна Гора и Словенија. Сви противници су нам познати и мислим да су пред нама четири тешка меча“, закључио је селектор Брегар.
Србија преосталу утакмицу у групи Б против Русије игра у уторак у 20.30 сати, која такође досадашњем току такмичења на Светском првенству има две победе.
Након прве фазе такмичења по групама, три најбоље пласиране екипе из сваке групе ће оформити нове четири групе од по шест репрезентација.
Србија прегазила Камерун, са Русијом за прво место
Српкиње кренуле фуриозно: „Могло је да буде убедљивије, имали смо недопустив пад“
Српкиње фантастичне на старту шампионата — пала је Пољска
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала