- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Славили уз песме о Космету: Будућим црногорским полицајцима прете казне /видео/

© Фото : Youtube/Policijska akademija Danilovgrad/PrintscreenПолицијска академија у Даниловграду
Полицијска академија у Даниловграду - Sputnik Србија, 1920, 10.12.2021
Пратите нас
Полазници црногорске Полицијске академије у Даниловграду који су после утакмице Србија - Црна Гора, уз песме о Косову и Метохији славили победу српских рукометашица, биће санкционисани током наредне седмице, саопштио је вршилац дужности директора те образовне установе Светозар Кнежевић.
Кнежевић у саопштењу каже да је „Полицијска академија предузела низ мера и радњи из своје надлежности, у циљу расветљавања догађаја и санкционисању виновника“.
Осудивши понашање полазника Полицијске академије након завршене рукометне утакмице између Црне Горе и Србије, Кнежевић каже да је „руководство Академије, истог тренутка након сазнања за догађај, идентификовало виновнике инцидента и покренуло поступке за њихово санкционисање“.
„Одржано је више састанака са полазницима Полицијске академије, при чему је свима јасно саопштено да је нанета велика штета угледу Полицијске академије као и држави Црној Гори. По хитном поступку одржана је седница Наставничког већа Полицијске академије, које је заузело јединствен и јасан став да осуђује поменути догађај и да се складу са Правилником о кућном реду полазници адекватно санкционишу. Коначну одлуку о кажњавању виновника инцидента Наставничко веће донеће у току наредне седмице, по прикупљању свих потребних информација“, наводи Кнежевић.
У име Полицијске академије Кнежевић се извинио црногорској јавности, а посебно, како је навео, „нашим лавицама, које су нам небројено пута донеле много среће и радости и својом пожртвованошћу и залагањем биле узор младим генерацијама, као и нашим академцима како се бори за грб и дрес Црне Горе“, преноси Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала