- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стављена тачка на драму: Борјан открио шта је истина, а шта лаж

© CHRISTOF STACHEМилан Борјан
Милан Борјан - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2021
Пратите нас
Голман Црвене звезде Милан Борјан потврдио је гласине да жели да напусти клуб и објаснио зашто, ставивши тачку на разне спекулације и медијске наводе.
Борјан је у претходних пет година постао један од најуспешнијих играча у историји Црвене звезде и био кључан у томе да се црвено-бели врате на место стандардног учесника европских такмичења.
Међутим, непосредно пред одлазак на полусезону дошло је до турбуленција, а медији су пренели да је било вербалног и физичког сукоба са тренером Дејаном Станковићем.
Истовремено су стигли и наводи да Борјан жели да иде због великог притиска у клубу као што је Звезда, али је то искусни репрезентативац Канаде демантовао, успут потврдивши да, ипак, жели да напусти тим.
Борјанову изјаву вам преносимо у целости.
„Из пијетета, великог поштовања, оданости и захвалне љубави према навијачима, као и одговорности према медијима са којима имам сјајну сарадњу желим да се огласим. У медијима је изашла информација да желим да идем из ФК Црвена звезда и да је разлог то што не могу да трпим тензију и притисак.
Да, желим да идем из Црвене звезде јер мислим да сам клубу дао срце, душу, сваки атом снаге и да је дошло време да своје место препустим достојној замени. Не, није истина да идем због тензије и притиска јер сваки прави навијач Црвене звезде зна да сам пет година изложен највећим притисцима, скандирањима, нападима на моју породицу, а да сам у сваком моменту давао свој максимум и гинуо за овај грб када је било најтеже.
Разлози моје жеље да се повучем су много дубљи, конкретнији и већи. Ако буде потребе у неком трену поделићу са вама и то јер су навијачи ФК Црвене звезде одувек били мој највећи мотив, моја снага и разлог да се борим из године у годину све јаче. Све навијаче и медије ћу замолити да ми дозволе да у миру проведем свој дуго чекани одмор са својом породицом и до даљњег се нећу оглашавати на ову тему. Заувек ваш војник Милан Борјан“.

Огласила се Звезда

У међувремену огласили су се и из клуба из Љутице Богдана, рекавши да немају намеру да пусте Борјана да оде док траје борба за титулу.
Уједно су подсетило да 34-годишњак из Книна има уговор до лета 2023. године.
„Мој син треба да зна шта се дешавало у Олуји“
Уплашени Данци и Борјанов „џентлментски“ потез /видео/
Звездина хоботница — Милан Борјан
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала