- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Неваљали Рус“ на мети подсмеха: „Зар наш Саша није диван?“

© Фото : Printscreen/Youtube/philtachiАлександар Кокорин
Александар Кокорин - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2021
Пратите нас
Александар Кокорин, нападач Фиорентине, налази се на мети навијача на друштвеним мрежама где је постао предмет подсмеха. Неваљали дечко руског фудбала који је обећавао, потпуно је ван форме и никако не успева да се врати на прави пут.
Одавно је Александар Кокорин био на правом путу још из периода у Динаму из Москве и(ли) у Зениту, а онда је уследила странпутица.
Прво када је на клупској вечери 2017. године прислонио себи пиштољ на главу, а касније када је са саиграчем из репрезентације Мамаjевим пребио политичара у једном локалу после чега су добили по годину и по дана затвора.
Ипак, по изласку из затвора кратко је заиграо за Сочи где је био на позајмици, да би после епизодне улоге у Спартаку из Москве уследио трансфер у Фиорентину.
Почетком 2021. темпераментни Рус стигао је на Артемио Франки где му је конкуренција убојити Србин Душан Влаховић, па шансу добија на кашичицу.
И када је добије, обично је далеко од тога да се нађе у шансу, а камоли да постигне погодак. Чекао је и дочекао Кокорин прилику против Беневента у Купу Италије јер је на заслуженом одмору био Влаховић, али се Рус није показао код тренера Винћенца Италијана који га је извео у 76. минуту убацивши српску гол-машину.
За период проведен у игри, Кокорин је имао свега један ударац у оквир гола уз 16 додавања од којих 14 успешних што је 88 одсто прецизности. Додирнуо је лопту 20 пута, добио је један дуел, док је славио два гола саиграча у тријуму виоле над „вештицама“ – 2:1.
Био је то повод да се навијачи из Русије нашале са њим на друштвеним мрежама:
„Време је за еминентнији клуб“, био је један од твитова.
Наравно нису се на томе зауставили...
„Генијално, на терену је био читавих 76 минута и упутио је један ударац. Зар није наш Саша диван?“, питао се један од фанова који је, пре свега, био ироничан.
Јасно је да ће Александар Кокорин нешто под хитно морати да промени у својој игри како би убедио тренера да му је место у Фиорентини.
Можда му се укаже прилика у случају да „љубичасти“ у јануару одлуче да продају Влаховића како би зарадили новац на име обештећења.
У супротном, прозивке навијача на друштвеним мрежама биће све учесталије и израженије јер је неваљали дечко руског фудбала миљама далеко од врхунског нивоа, а био је таленат који обећава само што га је „луда“ глава очигледно прескупо коштала.
Александар Чеферин - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2021
СПОРТ
Шта се крије иза гафа који је шокирао Европу: „Нешто није било у реду“
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2021
СПОРТ
Србији је срећа окренула леђа – „Знамо шта је наш циљ“
Фали Рамадани - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2021
СПОРТ
Контроверзни Албанац под лупом у Италији, а Хрвати пишу: „Држао је пола Србије“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала