- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић не иде у Сиднеј?!

© REUTERS / SUSANA VERAНајбољи тенисер света Новак Ђоковић
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.12.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, 99 одсто неће играти на АТП куп који се одржава у Сиднеју од 1. до 9. јануара 2022. године.
Ђоковић вероватно неће наступати за Србију на АТП купу, док се за Аустралијан опен, који је на програму од 17. јануара, и даље не зна.
Најбољи тенисер света 99 одсто пропустиће такмичење репрезентација у Сиднеју, те ће Србију од првог јануара представљати:
Филип Крајиновић, Душан Лајовић, Матеј Сабанов, Никола Ћаћић и Никола Милојевић.
Наша репрезентација налази се у групи са Норвешком, Чилеом и Шпанијом, а први меч игра против Норвежана 1.1.2022. у раним јутарњим часовима.
Информација да Ђоковић неће играти за Србију, коју је пренео Блиц, само увећава сумњу у то да ли је најбољи тенисер света вакцинисан, пошто у Аустралији неће моћи да наступају играчи који нису примили вакцину против вируса корона.
С тим што и ту постоји „замка“, јер они који су примили вакцине попут Синофарма или Спутњика, такође неће бити у могућности да играју на првом Гренд слему у сезони.
Новак се тренутно налази у Србији где и тренира, време проводи са породицом и информацију да ли ће наступати на Аустралијан опену донеће пре Нове године.
Подсећамо, Ђоковић у Мелбурну има шансу да дође до десетог трофеја на Аустралијан опену и укупно 21. на Гренд слемовима, чиме би постао тенисер са највише трофеја са највећих турнира.
Зашто Ђоковић, ипак, „није Бог“?
„Прави Роки Балбоа“ – из Србије! /видео/
„Тениски Марадона“ не зна да победи Новака: „Излуђује вас џојстиком“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала